RioTabak mini – cea mai tare tutungerie din Cluj!

Clujeni, sperăm că sunteți pregătiți pentru deschiderea celui mai tare magazin dedicat fumătorilor – RioTabak mini. De ce ”mini”? Nu pentru că ar fi mai puțin important în dezvoltarea noastră, ci pentru că vizăm un concept nou, care caută să inoveze. Un concept mai restrâns a ceea ce înseamnă RioTabak.

RioTabak mini este o tutungerie axată în special pe consumatorii RYO (roll your own) si MYO (make your own) cu oferta diversificata de tutun, foițe de țigări, conuri, pipe, tutun de pipă, țigări de foi, narghilea si accesorii fumatori. Nouă înșine ne place să folosim produse de calitate și să ne bucurăm de servicii ireproșabile. Și exact asta oferim clienților noștri.
Fără scurtături, ci cu apetit pentru tot ce e bun;
Fără să ignorăm piață, dar încercând mereu să inovăm;
Fără inerție, ci cu respect pentru clienți.

Câteva dintre serviciile savuroase cu care vă vom întâmpina din 31 august, în Piața Mihai Viteazu nr. 14-20, la RioTabak mini:
– Închiriere de narghilea
Cigar Bar elegant pentru evenimente frumoase
– Încărcare pe viață pentru toate brichetele cumpărate de la noi
– Incerci gratuit orice foita de rulat din magazin
Te așteptăm!


2 comentarii la „RioTabak mini – cea mai tare tutungerie din Cluj!”

  1. fara doar si poate cea mai ,,tare” tutungerie din Cluj.
    :))) de fiecare data cand pasesc pragul acestui magazin raman socata, parca sunt intr-un magazin de dulciuri din care nu mai vrei sa iesi. Foarte tare senzatia! Nu stiu, raman fara cuvinte, nu am mai vazut asa ceva. Dute seara si ai sa vezi de ce raman socata de fiecare data, te uiti la tavan si gata, acolo ,,iti ingheata privirea”

Comentariile sunt închise.