De Sărbătorile Pascale, RioTabak vine cu vești bune!

magazine riotabak

Cadouri la RioTabak

Vin Sărbătorile Pascale și, odată cu ele, vin și veștile bune de la RioTabak. În pragul acestor Sfinte Sărbători, magazinele RioTabak vă așteaptă cu băuturi fine precum gama variată de lichior Tatratea, romul de neegalat Barcelo, whisky-ul premium Lauder’s și multe alte produse, precum seturi cadou, pipe, narghilele premium dar și seturi pentru vin. Fiindcă acestea nu pot lipsi niciodată de pe masă în zi de mare sărbătoare.

magazine riotabak

Și, dacă vreți să dați sărbătorilor nu doar gust, ci și o aromă aparte, în magazinele RioTabak veți găsi trabucuri premium din cele mai renumite locuri din lume, precum Casa de Garcia, Romeo Y Julieta, Montectristo și multe alte produse exclusive.

magazine riotabak cluj

Prin urmare, nu ezitați să vizitați aceste magazine pentru a descoperi și a vă alege produse de înaltă calitate. Astfel, Paștele în familie sau alături de prieteni va fi, cu siguranță, așa cum vi-l doriți.

Și nu uitați! Bucuria vine din lucruri mărunte. Mai exact, din produse oferite cu drag în magazinele RioTabak, acolo unde veți găsi oricând tot ceea ce aveți nevoie pentru a da vieții un plus de farmec.

Cei de la RioTabak își doresc să vă cunoască pentru a vă ajuta să aveți Sărbători Pascale memorabile.

Unde se află aceste magazine:

RioTabak Mini:

RioTabak Mărăști: